Bugun...

Kahramanmaraşspor, Selim Çetinkaya'nın İsmini Spor Alanına Verdi

Kahramanmaraşspor, depremde hayatını kaybeden Selim Çetinkaya'nın İsmini Spor Alanına Verdi
facebook-paylas
 Tarih: 17-02-2024 17:07:17  -   Güncelleme: 17-02-2024 17:18:17

Kahramanmaraşspor, Selim Çetinkaya'nın İsmini Spor Alanına Verdi

Kahramanmaraş'ı 3. Lig'de temsil edecek olan Kahramanmaraşspor, örnek bir davranışa imza attı. Kulüp tesislerinde bulunan spor alanına, depremde hayatını kaybeden Selim Çetinkaya'nın ismi verildi.

 

Şehir, geçen yıl yaşanan asrın felaketinden bu yana acıların hala tazeliğini koruduğu bir dönemi yaşıyor. Bu süreçte depremde kaybedilen isimlerin hatırasını yaşatma çabaları devam ediyor.

Kahramanmaraşspor kulübü, alt yapı oyuncularının antrenmanlarını gerçekleştirdiği sahaya, kulüpte hem A takımda hem de alt yapıda görev yapmış olan Selim Çetinkaya'nın ismini vererek anma kararı aldı.

 

Törene kulüp yöneticileri, arkadaşları, spor adamları ve sporcular katıldı.

İsim verme törenine Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan, Kahramanmaraş Futbol İl Temsilcisi Ali Kazancı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Mesut Çanak, Kahramanmaraş İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Aytemiz, Selim Çetinkaya'nın ailesi, kulüp yöneticileri, arkadaşları, spor adamları ve sporcular katıldı.

 

Selim Çetinkaya'nın ailesine Forma hediye edildi

Etkinliğe katılanların imzaladığı Kahramanmaraşspor forması, Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan tarafından Selim Çetinkaya'nın ailesine hediye edildi.

Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan ve Selim Çetinkaya'nın abisi Mehmet Çetinkaya, duygularını açıkladı.

 

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI