Bugun...

Fatih Mehmet Ceyhan, canlı yayında Gündeme dair sorulara cevap verdi

Gündeme dair sorulara cevap veren Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, canlı yayına katıldı
facebook-paylas
 Tarih: 06-07-2023 23:07:25  -   Güncelleme: 06-07-2023 23:55:25

Fatih Mehmet Ceyhan, canlı yayında Gündeme dair sorulara cevap verdi

Tivi46 Spor 6 Temmuz Perşembe Günü Saat 21.00'da  Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan Tivi46 Spor programına konuk oldu.

Gündeme dair sorulara cevap veren Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek başladı. Kahramanmaraşspor, Bu sezon ligden affını istedini belirten Başkan Ceyhan, TFF önümüzdeki hafta karar verecek.


Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ın satır başları şöyle:

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Üniversitesi bir hocamızın raporu ile 4 şiddetinde depreme dayanıklı olmadığını söylemişlerdi. Ben ve etrafındakiler 12 Şubat stadının sağlam olduğunu, takımımızın 1.Lige çıktığı zaman güçlendirme yapıldığını söylemiştik. En azından Maraton tribünü kalsın demiştik.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Kahramanmaraşspor şehrin tanıtımı için çok önemli olduğunu  insanların 15 günde bir maç izlerdi. Ama maalesef stadyum kapatıldı. Kahramanmaraşspor her hafta Medine dilencisi gibi stadyum dinlendik ve küme düştük. Tabi Kahramanmaraşspor stadyum olmadığı için küme düşmedi. Bizimde hatalarımız vardı.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Ben bu şehrin evladıyım bana. Her yönden hakeretler ettiler fakat ben hepsine hakkımı helal ediyorum. İnsan yönetemediği kişiden nefret edermiş. Bizi eleştirenleri dinledik. Stadyum bu takımın küme düşmesinde en büyük etken oldu.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Keşke bu şehirde deprem olmasaydı ama görüldü ki. Asrın en büyük depreminde 12 Şubat stadının etrafı yıkıldı. Stadyum dayandı. Hani bu stadyum 4 şiddetinde depreme dayanamazdı. Şimdi o profesöre soruyoruz. Hani bu Stadyum yıkılırdı. Arkamızda kimse durmadı

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Yeni sezonda çamurda olsa biz Kahramanmaraş'ta oynamak istedik. Sentetik futbol sahasında maçlarımızı oynadık. Maalesef deprem oldu. Sevindiğim nokta şu. İşletmemi görmüşsünüzdür. 3 katlı bina asfalta yakın olmuştu. Çok şükür hiç bir personelimi kaybetmedim


Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Kahramanmaraşspor tesisi fazlasıyla görevini yaptı.Oyuncularımızın burnu bile kanamadan çıkardık. Hanefi Mahçiçek'e teşekkür ederim. Yaptığın tesisi ayakta kaldı. Yiğidi öldür hakkını yeme.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Şehrin takımının durumunu merak edenler var. 22 Haziran da Ankara'daydık. Şimdi 2 takımımız var 3. Ligde. Şehrimizde birçok sorun var. Bizde, Kahramanmaraş İstiklalspor'da lige katılmama talebimiz oldu.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Hatayspor için Gökhan Zan ve Volkan Demirel herşeyi yaparken, buradan Mehmet Özdilek'e soruyorum. Senin ikinci memleketin olan Kahramanmaraş için evinden 2 dakikalık video bile çekmedi. Volkan Hoca yaparken, sen hiç yapmadın.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; TFF'ye katılmayacağımızı ilettik eğer, TFF oynayacaksınız derse, Sayın Büyükşehir Belediye başkanımızın bir demeci vardı. İki takım birleşmeli demişti. Onu yapabiliriz. Şehrin tüm mülkiye amirleri ile ortak akılla yapmalıyız.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; TFF'deki yetkililere demiştim. devam edin derse bize İskenderunspor'a verildiği gibi Riva tesislerini versinler. dedim. tek başıma bunu yapabildim.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,;  Egolarımızı bir kenara bırakalım. Buyrun aynı masada toplanalım. fikirlerimizi sunalım o masaya kimse oturmuyor. Çağrıma cevap vermiyorlar. Spor çalıştayına bile Kahramanmaraşspor'u davet etmediler. Biz bunu söylerken hatalar yaptık. kabul ediyorum Ben hiç bir zaman diloga kapalı insan olmadım.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,;  Bizde Hatayspor gibi Süper Ligde oynamalıyız. Fatih Ceyhan bırak denirse onada varım. Deprem olmuş başkanlık koltuğu nedir ya. Özür dilemesinide bilirim. Takım üzerinden konuşalım kişileri bırakalım.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,;  Başkasının söylediklerine inanıyorlar. Beni arayıp bana sormuyorlar.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,;  Şimdi siz diyorsunuz. Maçlar Batıpark'ta oynanabilir diye. Batıpark futbol sahasını istedik vermediler. Diyelimki TFF kabul etti Batıpark'ı biz nerede antrenman yapacağız. Oyuncular nerde kalacak?.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Şehrimizin yanındaki illerde hep stadyum var. Urfa ikinci stadyumunu istiyor. Varken istiyor. ''Sorun sizmisiniz başkanım sorusuna ise,'' Benim ile ne alakası var. İstiklalspor'da çıktı onlarda oynayacak.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Şimdi Rize'den bakanlar çıkıyor. Osman Aşkın Bak ikinci kez Spor bakanı oluyorsa Kahramanmaraş'tan da bakan çıksın. Bir sürü Milli sporcumuz var.

 

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Kahramanmaraş İstiklalspor fahri başkanı Hayrettin Güngör ve ben  Kahramanmaraşspor başkanı bir an önce bir araya gelip, Tesis, Amatör, takımlar ve takımlarımız hakkında konuşmalıyız. Bu yayın bir köprü olsun 

 

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,; Taraftar forma bulabilir. Benim depomda 5 bin forma var.  Ben bu şehrin sokaklarında yaşayan biriyim bana herkes ulaşabilir. Serkan Telli kardeşim bilir. Konteyner kette 350 tane Kahramanmaraşspor forması verdim

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI