Bugun...

Kahramanmaraşspor'da Sevgi Şifası projesi etkinliğinin ilki gerçekleşti!

Bu sezon 3.Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor'da Sevgi Şifası projesi etkinliğinin ilki gerçekleşti!
facebook-paylas
 Tarih: 08-10-2022 23:16:35

Kahramanmaraşspor'da Sevgi Şifası  projesi etkinliğinin ilki gerçekleşti!

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Sportif Direktör  Serdar Gökmen, Takım Kaptanı  Murat Kayalı, Futbolcular Rahmi Muhammet Akyazı ve Gökhan Cingirt'le birlikte, KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çocuk hematoloji ve onkoloji servisinde lösemi tedavisi gören çocuklara sürpriz yaptılar. 

 


 3 ila 15 arasında değişen 30 çocukla bir araya gelen Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ve futbolcular, küçük kahramanlara forma ve oyuncaklar hediye ederken çocuklarla duygulu anlar yaşadılar.
"Sevgi Şifası" etkinliği sırasında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Sevginin iyileştirici ve şifalandırıcı gücüne çok inandıklarını söyleyip, hastalıklarda moral ve motivasyonun üst düzeyde olmasının iyileşme yolunda önemli bir faktör olduğunu belirtti. 

ŞEHİDİMİZİN VASİYETİ YERİNE GETİRİLMİŞTİR! 


Kahramanmaraşspor Kulübünden yapılan açıklamada,''Yusuf Ataş, 21 yaşında, ilk görevi, 1,5 aylık Astsubay. Pençe Kilit Operasyonu’nda geçtiğimiz günlerde Şehit oldu. Hayattaki en büyük hayali bir kız çocuğunun olmasıymış, evlenmezsem evlenmeden ölürsem, lösemili bir kız çocuğun masraflarını karşılayın demişti arkadaşlarına.
Bu projede “ Şehidimizin vasiyetinin bir parçası olmanın bir parça huzurunu yaşadık Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”denildi

Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI