Bugun...

Onikişubat İdmanyurduspor, Dumlupınarspor Maçında Kazanan Çıkmadı

Onikişubat İdmanyurduspor, Sahasında Nahırönü Dumlupınarspor'u Misafir Etti.
facebook-paylas
 Tarih: 24-12-2023 12:29:47  -   Güncelleme: 24-12-2023 12:35:47

Onikişubat İdmanyurduspor, Dumlupınarspor Maçında Kazanan Çıkmadı

Onikişubat İdmanyurduspor ve Nahırönü Dumlupınarspor Arasında Heyecan Verici Beraberlik

Kahramanmaraş Adem Şahan 1.Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Onikişubat İdmanyurduspor ile Nahırönü Dumlupınarspor arasındaki karşılaşma, Merkez1 futbol sahasında gerçekleşti.

Maçın tamamında gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 berabere sona erdi.

Onikişubat İdmanyurduspor, sahaya şu kadro ile çıktı: Kemal Bayrak, Bekir Bardak, Burak Mert Akpınar, Ahmet Eren Kala, Furkan Umut, Hüseyin Çam, Mustafa Baltacı, Yavuz Selim Kaluman, Cuma Boydak, Adem Aslan, ve Ramazan Kısıkkaya.

Nahırönü Dumlupınarspor'un ise sahaya sürdüğü ilk 11 ise şu şekildeydi: Sezer Karapınar, Halil Karagöz, Rasim Gözükara, Muhammet Sarı, Oğuzhan Reyhanlı, Erdil Çakıcı, Şevki Can Ay, Mehmet Terliksiz, Mehmet Kara, Gülbey Boyraz ve Furkan Pala.

Maç öncesinde 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 10:00'da başlayan mücadelede hakem triosu Ahmet Cengiz Gök, Sinan Sünbül ve Mert Kaan Morkaya olarak belirlendi.

Ayrıca, Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman askerler için maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Onikişubat İdmanyurduspor'lu oyuncular, saygı duruşu sırasında asker selamı verdi.

Bu sonuçla birlikte Onikişubat İdmanyurduspor ligde puanını 2'ye çıkartırken, Nahırönü Dumlupınarspor ise ilk puanını elde etti.

 

haber marastasporgazetesi.com

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER 1920 Maraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI