Bugun...

Kahramanmaraş'ta Engelleri Aşanlar: Mehmet Emin Köylü Anma Turnuvası Şampiyonları Belli Oldu

Kahramanmaraş'ta düzenlenen 6 Şubat Deprem Şehidi Mehmet Emin Köylü anma Goalball Turnuvası'nda duygusal anlar yaşandı.
facebook-paylas
 Tarih: 23-10-2023 01:37:59  -   Güncelleme: 27-10-2023 17:21:59

Kahramanmaraş'ta Engelleri Aşanlar: Mehmet Emin Köylü Anma Turnuvası Şampiyonları Belli Oldu

Kahramanmaraş'ta, 20-22 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen 6 Şubat Deprem Şehidi Mehmet Emin Köylü anma Goalball Turnuvası sona erdi. 

Kahramanmaraş Osman Sayın Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakaların ardından, dereceye giren goalball takımlarına madalya ve kupaları takdim edildi.

Kupa törenine, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, spor kulüpleri, yerel halk ve yerel basın büyük ilgi gösterdi.


Halter ve goalball sporcusu Mehmet Emin Köylü adına düzenlenen turnuvanın üçüncüsü Edeler Görme Engelliler Spor Kulübü oldu. Madalya ve kupalarını Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel takdim etti. İkinci olan Ertuğrul Gazi Engelliler Spor Kulübü'nün ödüllerini ise Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici verdi. Şampiyon olan TURGED Kahramanmaraş'a ise madalyalarını ve kupasını Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer takdim etti.

Turnuvada birinci olan TURGED Kahramanmaraş antrenörü ve sporcuları, "Bu kupayı alırken Mehmet Emin'imizinde olmasını isterdik. O olmasa bile biz bu kupayı ona armağan ediyoruz." diyerek duygusal bir an yaşattılar. Maçların ardından Mehmet Emin Köylü için tezahürat yaparak duygusal bir atmosfer oluşturdular.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, turnuvanın sadece sporun gücünü değil aynı zamanda engellilerin gücünü ve yeteneklerini kutlama fırsatı tanıdığını belirtti. 6 Şubat Depreminde hayatını kaybeden goalball sporcusu Mehmet Emin Köylü ve tüm vatandaşlar için Allah'tan rahmet diledi.

TURGED Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Mustafa Çakmak, Kahramanmaraş'ta hayatın normale dönüşmeye başladığı bu dönemde görme engelli vatandaşların da normalleşmeye ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, goalball sporcusu Mehmet Emin Köylü ve depremde hayatını kaybeden diğer vatandaşlar için turnuva düzenlediklerini ifade etti. Çakmak, organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ayrıca depremde hayatını kaybeden başta Mehmet Emin Köylü olmak üzere tüm vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI